26 oktober 2008

"you, oh, you are so cool."

What a weekend!

Började med en mystorsdag med älskling som sov här, m'hm. :')

På fredagen drog jag ner till E-e-elin och bodde där hela dagen, hö hö. Vi planerade lite inför nästa helg och hade typ chillkväll. Eller, hysteriskt vare. Och för mycket att äta som vanligt <\3 Men ändå chill. Hehe, fattar inte vad vi alltid har så satans roligt åt och hur jag kan äta så satans mycket men ao. Det är najz!

I går när jag hade pallrat mig hem från E-e-elin blev det att göra sig iordning och sen kasta sig på bussen till läggesta och sen ta tåget till nykvarn där Mikaelabästis mötte upp mig. Vi gick och handlade massa saker inför kvällen och sen hem till henne för att fixa lite och ya0. Mariabbi kom vid halv sju och då käkade vi lite oså. Sen blev de massa musik osvosv. Mmmmycket trevligt. Mycket roligt. Mycket galet. Älskar't. (Lite dåligt av vissa människor att inte dyka upp bara, men ao, whaevvvvah) Riktigt lyckad kväll! :')

Jag peppar inför nästa helg yesyesyesyesyes!
Men innan dess ska jag träffa min picko som jag saknar sönder. Och sen får man ju inte glömma jobbet. Uh. Men - moneymoneymoney<3

Nej, usch. Jag känner mig skabbbbb. Ska snart ta mig ett bad, mums. Sen ska jag äta någonting, jag är galet hungrig. Och jag saknar Anton. Bara för att jag inte träffat honom på två.. tre? dagar. Puss.

2 kommentarer:

antonJ sa...

kärlek<3 (:

malin sa...

du är kärlek!