13 november 2008

det snurrar i min skalle

Jag tycker inte om torsdagar. In fact, jag tror jag tycker lite mindre om torsdagar än tisdagar. Eller... jag tycker typ lika illa om både tisdag & torsdag. Anway, dåliga dagar <\3 Allting är så segt och skabbigt, fer sure. Dock är det najs med idrott på torsdagseftermiddagarna, men kan jag vara med? Nej. Och allting tack vare jävla antibiotika skit. Får skylla på papi helt enkelt, hade han inte sagt någonting i stil med "jag hoppas du vet att du inte får idrotta osv (han sa en till sak ochså som jag garvade sönder åt, men det kan jag hålla lite hemlighetsstämplat HA-HA) nu när du käkar antibiotika." Jag typ eh ok!? Så ingen handboll för mig idag. Hade han inte sagt någonting hade jag varit med ändå och förmodligen legat på planen som en halvdöd fisk :') hö hö. Men ska inte klaga på antibiotikan, den räddar faktiskt mitt liv. Nej, jag överdriver inte - it's true! Idag fick jag nämligen reda på att jag har borrelia. Det var i alla fall vad provresultaten visade. Blir fortfaranda lite skakis när jag tänker på vad som hänt om jag tagit rådet av idioten på vårdcentralen att "gå hem, käka ipren och hoppas på det bästa." Brr, jäva gubbfan! Ska i alla fall fortsätta med antibiotikan en vecka till nu, sen blire att ta nya tester i början av december. Tyvärr. Trodde jag skulle slippa alla läskiga sjukhus osv nu, men ack så fel man kan ha. Blir irriterad som fan när jag tänker på fästinghelvetet! Vore det inte för den lilla jäveln hade jag sluppit allt som heter ansiktsförlamningar, sjukhus, läkare och allt vad det nu är. Jag är lite, (hehe "lite") otursbarn ibland, ärligt... Ehe.

Imorgon är det fredag och fy fan vad glad jag blir! Så jävla skönt det ska bli med helg. På lördag blire stockholm med bästis - ska klippa mig, shoppa och sen blir bio. GÖÖÖÖÖTTT, I've missed our hysterical saturdays in the big city u know hih. Nej jag borde sätta igång med lite plugg nu. Har ett überfläskigt mattehäfte som ska vara klart till nästa vecka, pågrund av att vi fick ledigt hela onsdagen istället för bara på förmiddagen. Hehehehe. Hehe. Heh. He. Krävs nog att jag börjar typ, nu - om jag ska ha en chans att hinna menar jag. Till råga på allt har jag lite mediauppgifter kvar och ganska mycket spanska. Uj. Jag borde verkligen sätta igång! Ge mig ork någon? JAG MÅSTE SKÄRPA MIG, så lat som jag varit den här hösten när det gäller skolarbeten har jag tamigfan aldrig varit. Usch! *Käftsmäll*.

Jag gjorde upp en eld för dig

(och nu brinner hela skogen)
Nu vet jag vad du kommer o säg
(och det känns som första gången)
Kom, vi visar dem att det är vi
(men det visste alla redan)?
Ut springer du iväg med mig
(ja, hör du hur dem sjunger)
_________________________________

Update 21.36
Bara för att jag måste avreagera mig. Du är så jävla lol. UUUUUUSCHHHHH. Det vore så mycket lättare om man bara kunde sprätta bort vissa människor från planeten. Skulle vara så jävla behändigt. Bara SHUPP! ochså är personen borta. När jag blir president ska jag fixa det. Det skulle underlätta min existens så jävla mycket. Tack och godnatt!

Ps. Jag känner mig helt groggy och satan i gatan vad jag mår illa... Tyck synd om mig för fan ):

1 kommentar:

Mikaela sa...

FAN, att du har borelia, men det kommer att gå bra gumman, du har ju mig haha!<3
älskar dig!