07 augusti 2009

jag satt vid fyrisån och dödade tid

Idag vaknade jag upp inte alltför pigg hos världens bästa Sis' efter ungefär fem timmars sömn. Alltid lika underbart! Går kvällen spenderades först ute på en promenad som slutade vid slottet där galna fåglar, äckliga trollsländor och båt-hanggliders (eh?) stod för underhållningen i kvällssolen (som förövrigt var sådär extremt jättefin när den gick ner över vattnet som den bara kan vara en sommarkväll). Att resten av kvällen hemma hos Sis' mest bestod av skratt behöver jag kanske inte ens säga? Det finns ingenting som gör en torsdagskväll bättre än skratten med Sis', vill jag lova.

Vandrade hemåt vid elvatiden idag i den självmordsvarma förmiddagssolen. Visst är det underbart med sol och blå himmel, men man vet inte riktigt vart man ska ta vägen när det i princip är för varmt för att andas. Äsch, jag ska inte ägna mig åt att klaga på att det är för varmt när solen faktiskt skiner. Det är inte mer än två veckor kvar av lovet, och är det någonting jag inte kan få för mycket av då är sol. Så shine on, solen - jag skiter i om det är för varmt! Jaja.
..Sen jag kom hem har jag mest ägnat mig åt att fota, städa lite smått, laga lite ätbart och dansat runt i mitt f.d. nystädade rum, vars golv nu mest är fyllt av kläder och strunt. Jag har helt enkelt fortsatt leva på glädjen och energin från igår. Förövrigt älskar jag att ligga på mitt kalla golv och lyssna på musik och bara finnas. Tror det är ungefär så resten av den här kvällen kommer att spenderas oså.

3 kommentarer:

Nil sa...

Kommentera gärna om mitt senaste inlägg - Lyckligaste flickan. Vill verkligen höra din åsikt.
Kram :)

Tottie sa...

Torsdagskvällar med sis' är bäst. Vid närmare eftertanke är alla kvällar med sis bäst<3

Ronja sa...

Sv: Åh. :/