16 september 2008

i've got stars in my great big sky

min äckliga hals tar bokstavligen död på mig. sitter här och käkar piggelin som fan och lyssnar på musik. det värsta är att när jag lyssnar på musik och är ensam har jag en stor tendens till att sjunga med i låtarna och kan inte vara tyst.
ibland är jag äckligt dum. yepyep.

dagen har varit bra. började dagen med medieproduktion, soft! behöver liksom bara sitta och göra efter läraren för att lära sig programmen, HEHE. det kommer bli värre snart när vi ska börja använda oss av alla program för att göra olika arbeten osv, för jag är verkligen sämst :( glömmer bort allting efter tio minuter. eh. får väl ta hjälp av någon duktig jävel som kan.

dagens bästa var lugnt lunchen! oherremingud vad jag skrattade, jag älskar't!
aldrig tråkigt i brudarnas sällskap, heahea. you gotta love it dude!
efter lunchen var det svenska och det var också najz. ska göra typ "klasstidningar"o jag & frida är så galet duktiga så vi tar på oss ansvaret för intervjuerna. bäst. (HAHAHAHAHA, mr nice guy! HAHAHA...HA..haha..ha) roligt som fan! tycker vi.

whatever. nu ska jag hämta en till glassfan och sen...
typ sova. så, sov gott idioter.

OCH jag måste bara tillägga att tanken på att ha dig inom en tiomilsradie får mig att må illa :)

1 kommentar:

Anki sa...

Den där "dig" är bara en liten flugskit i kosmos i det stora hela. Jämfört med dig som är godhjärtad är den där "dig" ingenting/nada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!