08 november 2008

I wanna watch the way you take the stage by storm

Har inte varit speciellt aktiv här på ett par dagar, hoho. Har i alla fall fått dem sista proverna gjorda nu och det är skönt som fan. Förlamningen är fortfarande kvar och jag knaprar antibiotika som aldrig förr, vilket suger. Men jag mår bättre i alla fall och är inte förkyld med känslan av att ha hundra gånger större huvud än vanligt! Yay me. Har (synd som det är) plugg kvar som jag bör fixa innan helgen är slut, men det är någonting jag faktiskt inte kunde bry mig mindre om just nu.

Jag är i Örebro och det är alltid lika roligt, hö hö. Blir dock utskrattad av en viss Maria över min käft som inte ser normal ut när jag ler. Eller skrattar. Eller pratar. Men anyway, nu när jag tänker efter så ser jag aldrig speciellt normal ut i hennes ögon. Det är tur att hon är så perfekt själv menar jag :) H3H3.

Åt nyss tårta och är mätt som ett hehu. Grattis till Christopher som fyller år på tisdag! Sitter och sjunger All time low låtar med Maria och på grund av hennes installation av fotoskrivaren samtidigt så låter det ungefär såhär:
"Ive got your picture, Im coming with.. MEEEEEEEN FAN! Yes! There's a story at the bottom... MEN ORKA. Åh, nu kommer det bästa i hela låten!"

Jag har roligt, ok? :') Förövrigt kommer det bli jävligt najs med en fotoskrivare, kvalitén typ äger sönder och jag kommer skriva ut galet mycket bilder som ska upp på väggen sen när mitt rum är färdigt hos papi (har inte ens börjat, uh) men det lär väl bli efter jul. Fan vad bäst det kommer bli, har värsta super-bästa ideérna, ya0!

JAG VET ATT NI ÄLSKAR MITT BLOGGANDE NÄR JAG ÄR SERIÖS. Som fan.

3 kommentarer:

mikaela sa...

förlamning? vad är detta, det har du inte berättat :"/

malin sa...

mikaela: jaså inte? :o HOHO, det betyder att vi inte pratat på föööör lång tid. *deprimerad, cutcutcut*

mikaela sa...

ja eller hur, vi måste börja snacka mera, men tiden bara går så jäklans fort, men det är bara att ta sig den tiden:*
ja, men du får ta och krya på dig gumman<3