05 november 2008

lägesrapport

Uh, jag trodde jag skulle fått dem satans äckel blodproverna och ryggmärgsprovet gjort idag. Har liksom laddat sen igår för att inte krevera av ångest... Men allt jag fick göra idag var att prata med en läkare i Stockholm (värsta seriösa proffesorn, tro mig!) Det var i och för sig jävligt skönt att han tog mig på allvar och inte skickade hem mig att tugga ipren och vara glad och hoppas på det bästa. Jag fick antibiotika tabletter jag ska käka i fjorton dagar nu OM det skulle råka vara borrelia. Då kommer även förlamningen att ge med sig. Är det inte borrelia kan förlamningen hålla i sig (i värsta fall) ett par månader enligt honom. Jag hoppas verkligen det är så ochså. Börjar böla av bara tanken på att få gå runt med förlamad ansiktshalva resten av livet, brr.

Så imorgon blir det att åka till Södertälje och göra alla prover. Wish me luck, ok? Jag tänker begära att pappa ska stå och hålla mig i handen hela tiden annars kommer jag inte sätta min fot på det där sjukhuset. (Jag må vara töntig, men jag tycker fan inte om såndär skit. Ärligt.) Efter det helvetet ska vi till ögonmottagningen och få någon grej till ögat jag ska ha när jag sover så inte ögat ska torka ut som sagt.

Jag ser inte fram emot imorgon om vi säger så. Och att jag dessutom är förkyld med halsont gör inte direkt situationen bättre. OCH jag ber om ursäkt för mina otroligt positiva inlägg those days, men det är inte roligt just nu. Inte någonstans.

Lägesrapport 01.20
Klockan är halv två på natten och jag kan inte sova. Och det är vid sånna här tillfällen jag börjar tänka på tok för mycket och då jag är evigt tacksam att jag har bästis who keeps me company @ the phone så länge jag vill prata.

Jag har svårt att andas och jag är rädd,
but as long as I have you everything's alright. <3

3 kommentarer:

JENNIFER sa...

svar: jaa jag förstår det =( Ha det bäst (så bäst som det går iaf)och det blir kul på måndag. Garv för hela slanten då va :D <3

Angie (: sa...

Tjusig blogg!

Sv: Aaa jag vet, dom är BÄST! :D
Kram

Anonym sa...

Vi två är ju bäst på att snacka i telefon vettu! ;)

you know me girl!

*kramar*