04 januari 2009

I believe that lovers should be draped in flowers

Bra dag! Träffade sis' en stund på eftermiddagen och det är alltid lika roligt. Och oseriöst :') Även fast vi inte gör ett skit och skrattar så magen gör ont åt ingenting. Eller så kanske det är allt? Allt och ingenting, liksom. (Och ganska hysteriskt mycket skratt åt alla fina *host* bilder vi tar på oss! Jag langar upp dem här någon dag snart kanske, för jag vet att ni alla gillare.)
När jag kom hem därifrån blev det att käka middag med familjen + lite gäster. Gotttttt. Jag älskar mat, seriöst. Mat är kärlek for sure. I alla fall för mig, hö hö. Efter maten hur som helst, så blev det att spela lite spel och eh ja. Vara social.

På tal om kärlek så ska jag hem till babe i Nykvarn tomorrow. Vi firar faktiskt tio år. TIO ÅR! (För er som inte fattar så äre Mikaela jag snackar om) Hehehehehehe. Hehe. Heh. He. Its awesome, isnt it? Jag vet att ni är avundsjuka! Har varit bästis med idioten i tio år. Det har inte ni. Suckersssssss. Ohmy, jag är så jävla oseriös för tillfället. ÄR SÅ JÄVLA PEPP PÅ ALLTING. Så jävla härlig känsla, dudes.

För att ta upp någonting lite mer negativt så ska jag upp halv åtta imorgon bitti för att släpa mig till tandläkarn. Det är jag kanske lite mindre pepp på. Men jaja-a, jag har ju Antons halsduk som värmer mig (och som jag kan sniffa på) inklusive min iPod<3 som håller mig vid liv. På tal om Anton såhär också, så älskar jag honom. Och jag vet att ni blir lite avundsjuka igen nu, för han är min. Han är bara min :)))

Nu ska jag fortsätta lyssna på Bright Eyes och kanske (försöka) nana.
So long fuckers!

1 kommentar:

the only, mikaela sa...

bahaha, det kommer att äga tonight babe, Goood, jag är så sugen på hallon nu! kooom!<3