06 januari 2009

Sometimes we all feel stupid

Igår blev det Nykvarn och bästis. Lika roligt som alltid. Marsipanbollar och smoothie, det är fina grejer kan jag lova! Färgade även kärringens hår, och jag är så jävla bäst påre. Hon blev snyggare än någonsin. Hehe. (Fick tyvärr ingen bild på psykfallet direkt men ao). M&M föralltid, jao!

Vi är så jävla snygga(...)
och jag är så jävla tjockis :)


Dem här sista dagarna på lovet har varit goodie och jag känner mig (hur konstigt det än låter) pepp på skolan imorgon. I alla fall lite. Kanske för att vi börjar tolv imorgon och är lediga på fredag pågrund av övernattning @ school torsdag - fredag. Men ändå, peppen finns där. Tror jag i alla fall. Blir mer och mer osäker. Kanske är det någonting annat... Whatever, ska bli roligt som faaan att träffa mina bitchar, grisar, idioter och allt vad det nu är!

För tillfället sitter jag på mitt golv och är så jävla hungrig så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min mage kurrar (HAHAHAHAHA kurrar) så väggarna skakar. Dessutom så fryser jag. Trots att jag har tagit ett HETT bad (haha Fridolf) för inte så längsen, har på mig tjocktröja + mjukisbyxor + yllesockor. Lol? Det är (eller var i alla fall) helt sjukt kallt ute. Igår när jag stod och väntade på bussfanskapet som aldrig kom så frös jag som aldrig förr. När vi kom hem till Mik' hade jag ingen känsel i fötterna :') Och inte någon annanstan på kroppen heller för den delen. Känseln kom inte heller direkt tillbaka fort, eftersom deras hus är ungefär lika varmt som en iglo (med tretton hål i väggen, minst). Natten var kall och mysig, "höhö". Blir jag inte förkyld nu så blir jag det aldrig, tro mig.

1 kommentar:

M sa...

hahaa, det finns ingen annan människa på denna jord som äter masipanbollar som du, detta ägde
(alllt) <3